onsdag 8. mai 2024

Konfirmasjonskort etter skisse

Hei folkens! Det er mye konfirmasjonskort fra meg. Har ikke tid til å lage alt jeg har lyst til, så må prioritere det som er viktigere.. Med konfirmant til våren trengs det en del konfirmasjonskort :-) 

Her har jeg laget et etter en skisse fra Scrappelyst-bloggen. Der har de vanvittig mange å bli inspirert av :-) Jeg har brukt skisse nr 9.

Jeg har brukt et motiv fra Mays design på Etsy, mange flotte motiv til alle anledninger der! Ark er fra Studio Light, dies fra Papirdesign, hvite knopper fra Wild orchid crafts og turkise blomster fra Papirdesign. Bling fra Kort og Godt.

Innsider med stempler fra Papirdesign.


Ønsker dere alle en strålende dag :-)



Stor klem fra 









onsdag 1. mai 2024

Hurra for deg (DT CMN)

Hei folkens! Det har allerede blitt mai og Copic Marker Norge er ute med ny utfordring! Du kan velge mellom å lage hva du vil eller å følge temaet HIPP HURRA, som gir deg et ekstra lodd for hvert bidrag :-) Jeg har valgt å lage et kort til min store tenåring. 17 år, altså! Tiden går jammen fort..... :-)

Jeg har brukt et digimotiv fra Sweet escape (har dessverre ikke navnet på motivet da dette var et jeg har printet ut for lenge siden). Følgende farger er brukt:
Hud: E13, 11, 21,00,000, R22, 21
Hår: E57, 55, 53, 51, 50, Y32, 11
Rosa: R89, 87 (hjemmelaget), 85, 83, 81
Grått: C7, 5, 3, 1, 0
Bakgrunn: G21, 20, 40, 000, YG0000, blender

Motivet er stanset ut med ovale dies fra My Crafty Times. Jeg har brukt ark, klistremerker og die fra Papirdesign. Den store blomsten er hjemmelaget med dies fra Tonic Studio, rosa fettstift, prills fra Picked Fence og en rosa halvperle i midten. Kronbladene har jeg jobbet litt med en strikkepinne og enden av skalpellen min. Ellers diverse blomster fra Wild Orchid crafts og Prima. Dotter fra Webster's page. Bokstaver fra Nellie Snellen og tall fra Uniquely creative.

Innsider med stempler fra Papirdesign



Gleder meg til å se alle flotte bidrag!



Ha en duper dag!

Stor klem fra 

Heidi