torsdag 16. mars 2017

Forsinket morsdagskort

Jeg har litt opprydding i mappen min med kort som ikke er blogget. Og dette morsdagskortet har ikke sett dagens lyd enda. Så tenkte å vise det frem nå.. :-)

På dette kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign og polske Studio 75. Kjøpte et par arkpakker på messa i høst og jeg digger de arkene. God tykk kvalitet og fine mønstre og farger. 

Kortet er laget etter en skisse jeg fant på Pinterest. Teksten er fra North Star Design. Chipboard fra SnipArt, sommerfugl fra Prima. Morsdagdie'en er fra Scrapmagasinet og stanset ut i mosegummi. Doily-die'en og bannerdies er fra Cheery Lynn.

Tekstpanelet er satt på limputer.

Innsidene med stempler fra Kort og Godt og North Star Design.tirsdag 14. mars 2017

Monsterkort

Jeg hadde lyst til å lage et litt annerledes kort til en gutt som hadde bursdag her forleden, og så fant jeg inspirasjon på Pinterest. Denne karen her var jo ganske kul. Veldig enkel å lage og morsomt å lage noe som jeg ikke pleier å lage.

Kortet er laget av en remse med grønn Bazzill som jeg har brettet to ganger. Tennene er stanset ut med 1"sirkelpunch, øynene ulike sirkler i kraft og hvit Bazzill og svart mosegummi. Bokstavene er fra Scrapmagasinets alfabetdie og 9-tallet er fra et sett med tall jeg kjøpte på aliexpress.com (kina-dies), stanset ut i rød mosegummi. Sirklene til øyne er satt på limputer.

Kortet blir holdt sammen av en magnet på innsiden.

Måtte jo lage underkjeve med tunge også.. ;-) Under her er magneten skjult. Her ser du også limputene på øynene.

Slik ble innsiden. Et enkelt skrivefelt med tekst fra Norsk Stempelblad. Rammen er bare streket opp med tynn svart penn og linjal. Nederst har jeg laget en liten lomme som det er plass til en pengeseddel i. Mottakeren av kortet ble veldig glad for det, og det tok lang tid før han oppdaget at det faktisk var penger oppi der også!! ;-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #155: finn barnet i deg
- Scrappelyst sin grublis for mars: bretteteknikk

søndag 12. mars 2017

Enkelt lommebok-kort

Denne lommeboken er enkel å lage. Ett panel som brettes og lager trekkspill-folder i sidene. Bruker magnet som lukkemekanisme under mønsterarkene.

Har brukt ark fra Maja Design. Bursdag-die fra Scrapmagasinet, tekst fra North Star Design, blomster fra WOC og NSD, bling fra Kort og Godt, perletråd, kantpunch og bakgrunnsdie fra Tim Holtz.

På baksiden er dette motivet fra klippeark og #-stempler. En bred blonde bak motivet. 

Et lite kort får også plass i denne lille lommeboken. Bokstaver og tall er fra Lifestyle Crafts alfabet Roxy, skoene er fra samme klippeark som jenta.

Innsider med die fra Scrapmagasinet og stempel fra North Star Design. Sommerfuglene er fra produktlinjen på et av arkene.


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Scrap from your hearts utfordring #7: 3D/altered
- Papirplanetens utfordring #15: vintage/shabby chic
- Nordsaltens hobbyklubb utfordring #155: finn barnet i deg


fredag 10. mars 2017

Skater og konfirmant

For litt siden lagde jeg dette kortet. Passer til en kul skater. Har brukt resteark fra Papirdesign. Ellers enkelt pyntet. Kortet er ca 12x15 cm stort.

Stempelet er embosset og har svertet over med Sky Blue ytterst og Tea Dye innerst. Skulle vært litt mørkere og klarere blå, men det ble ikke helt som planlagt... Stjerner stanset ut med den minste stjernen i settet fra Lifestyle Crafts. Noen er satt på limputer. Tekstbanneret er også satt på limputer. Stempelet er fra North Star Design.

Litt dybde i kortet. Synes ikke så godt på bildet.

Enkelt inni med mer restepapir. En liten lomme med plass til penger eller gavekort og et enkelt skrivefelt.onsdag 8. mars 2017

Til en spreking

Jeg har vært på ferie i to uker. Nytt sol, varme og sandstrand i Thailand med familien. Vi har ikke vært på slik ferie på 10 år, så det var både nødvendig og ganske fortjent (synes jeg, da) ;-)

Nå er vi tilbake igjen og jeg kan ta igjen litt av det tapte i bloggen :-) Her er et kort jeg lagde på bestilling til en sprek dame som fylte 60. Motivet er funnet på nett.

Jeg har brukt mønsterpapir fra Maja Design, litt ulike serier. Kjekt å bruke litt resteark. Stjernene er stanset ut fra en stjernekant-punch fra Martha Stewart. Blomster er for det meste fra WOC (de små kamilleblomstene og knoppene er fra NSD). Charms fra korthobby, stempel fra North Star Design, bokstaver fra alfabetet til Scrapmagasinet og tall fra Roxy alfabet (Lifestyle Crafts).

Gratulerer-charms fra Kort og Godt. Glitterlim rundt kanten på motivet.

Charmsene er festet med svart og hvit twine og Gluedots.

Innsider med tekster fra North Star Design.

På skrivefeltene har jeg brukt deler av dette stempelet til kantstempling. Har brukt to ulike farger, stemplet to ganger på et kladdeark før jeg har stemplet med restfargen her. Da blir det bare svakt stempel, men gir likevel en fin effekt.

Baksiden med mitt personlige stempel fra Scrapmagasinet.